RecensiesDe KernTalentenAnalyse is een inzichtrijke methode die je assisteert in het verkrijgen van een helder zicht op je persoonlijke eigenschappen en talenten. Het heeft me enorm geholpen om zaken die ik impliciet al aanvoelde nu rechtstreeks te benoemen en in verband te brengen met andere eigenschappen. De analyse pretendeert geen absolute waarheden te verkondigen, maar is wél gestoeld op een aantal belangrijke psychologische en sociologische inzichten die o.a. het belang van jeugdactiviteiten benadrukken. Ik ben blij dat ik de tijd heb vrijgemaakt om deze coaching bij Birgit te volgen, die steeds geduldig de tijd nam om mee na te denken over persoonlijke vraagstukken.Mattias 

Academic AssistantSuper bedankt voor de heel aangename en doeltreffende sessies !  Jouw aanpak en direct toepasbare tips waren helemaal wat ik nodig had.  De juiste vrouw (met het hart) op de juiste plaats : ik had niet beter kunnen "kiezen."Hans

IT

Nogmaals bedankt voor je loopbaanbegeleiding. Je hielp me ontdekken wat ik graag doe, wat belangrijk is in mijn werkomgeving en hoe ik beter met "lastige" collega's kan omgaan.  Zou het iedereen aanraden die in een "loopbaandip" zit !


Ilse 

JuristeBeste Birgit,

 

Bedankt voor de goeie zorgen voor mijn burnoutbegeleiding.

Van bij het begin ging het goed. De dag dat ik de diagnose kreeg van mijn huisarts, contacteerde ik je via mail voor een afspraak. Ondanks dat je 2 dagen erna op vakantie vertrok, heb je mij er toch nog bijgenomen voor een eerste gesprek. Met een wetenschappelijk gefundeerde uitleg heb je me duidelijk gemaakt wat ik doormaakte en met enkele praktische tips heb je me meteen het juiste pad opgestuurd richting herstel.

Onze regelmatige contacten daarna hebben er voor gezorgd dat ik stelselmatig de juiste stappen nam en me steeds beter begon te voelen.

Ook de overgang van burnoutbegeleiding naar loopbaanbegeleiding kon ik bij jou doen, wat echt wel nuttig & makkelijk is. En uiteindelijk de herintegratie op de werkvloer is, dankzij jouw begeleiding & aanwezigheid, vlot verlopen.

Dankjewel om te zorgen dat ik uit een negatieve ervaring toch heel veel positiefs heb kunnen uithalen.Dimitri

MarketeerBirgit hielp te kijken naar mijn eigen werk-prive balans en gaf me de tools om in te grijpen wanneer nodig. Ik kan nu zelf goed de signalen lezen wanneer ik terug wat moet bijschroeven en weet nu ook hoe ik dat moet doen. Daarnaast gaf Birgit me meer inzicht in welke zaken ik graag doe; door deze meer aandacht te geven in mijn dagelijkse job word ik elke dag (nog) een beetje gelukkiger in mijn werk. Dank je Birgit om me al deze dingen bij te leren en vooral om me de middelen te geven om zelf in te staan voor mijn geluk.


Ruth

CEO

"Ik herinner me nog levendig de eerste afspraak die ik met jou had. Eindelijk kreeg ik een heldere uitleg over wat er allemaal met me gebeurde. Je legde me daarnaast ook uit dat bepaalde reacties, waarover ik me vaak schuldig voelde, eigenlijk heel normaal waren. Voor ik bij jou terechtkwam, was ik al een tijdje thuis met een burn-out en voelde ik me nergens begrepen. Ik wist ook zelf helemaal niet wat er met me gebeurde en hoe ik hier ooit uit zou komen. Maar na die eerste afspraak kreeg ik opnieuw wat energie en motivatie en wist ik dat er ooit een einde zou komen aan deze donkere periode. Ook bij de volgende afspraken kreeg ik steeds nuttige tips en concrete opdrachten van jou. Zo leerde ik mezelf veel beter kennen en leerde ik mijn grenzen te respecteren. Jij gaf je me steeds dat duwtje in de rug dat ik nodig had om het volgende stapje te zetten. Ook voelde je feilloos aan wanneer ik weer klaar was om opnieuw het werk te hervatten, ook al voelde het voor mij nog wat onzeker. Maar dankzij jouw uitstekende begeleiding is die terugkeer heel goed verlopen en was ik achteraf heel tevreden dat ik die stap had gezet.

 

Ik ben heel blij dat ik jou als coach had tijdens deze lange weg. Ik voelde me steeds heel erg op mijn gemak bij jou en wist dat ik met alles bij jou terechtkon. Met jouw enthousiaste, positieve en warme aanpak wist je me steeds opnieuw energie te geven. Hiervoor kan ik je niet genoeg bedanken! "


Sarah

Assistant category Management
Door je positieve insteek en jouw aanstekelijk optimisme kwam ik steeds met een goed gevoel buiten en had ik telkens het idee mezelf een beetje beter te leren kennen en te leren luisteren naar de signalen van mijn lichaam.


Jouw open manier van coachen heeft me belangrijke levenslessen geleerd. Ik zal je blijven herinneren als een bijzonder warme, oprechte en gepassioneerde coach.


Alvast dank voor je aanpak en steun. Biedt duidelijk een meerwaarde en blij dat ik hulp heb gezocht!
Sandra

Preventieadviseur

Mijn collega's, vrienden en familie hebben me wakker geschud. Zij gaven me het inzicht dat het niet goed ging met mij. Ik was de Ilse niet meer die ze altijd hebben gekend. Ik voelde me ongelukkig, had helemaal geen zelfvertrouwen meer, geen enkel toekomst perspectief, stond s'morgens vermoeid op. Had van nek, schouders tot armen continue spierpijn, had meer en meer emotionele momenten die plots opkwamen zonder enkele reden. Kort gezegd fysiek en mentaal een hoopje ellende. Na een consult bij de huisarts begon pas de lijdensweg. Want dan was het stilstaan bij alles wat je voelde. De comfrontatie met mezelf. Vooral het aanvaarden dat ik in een burn-out zat was voor mij niet makkelijk. Birgit heeft de theorie en de fases van een burn-out duidelijk gemaakt. Wat maakte dat ik mezelf herkende in elke fase. Zo kreeg ik stilaan een duidelijker beeld en toen kwam de aanvaarding pas. De eerste weken was het vooral veel slapen, vastgekluisterd aan je zetel. Dan kwam stilletjesaan de moed terug om dingen te gaan doen. Zoals veel wandelen, terug je hobby's opnemen... Birgit kon perfect aangeven wanneer ik klaar was voor een volgende stap. Zonder haar sturing zou ik me niet zo snel terug beter gevoeld hebben. Na vijf maanden ben ik terug in het werkveld gestapt. Op aanraden van haar en huisarts ben ik halftijds beginnen werken. Ook al zag ik dat liever anders was dat echt wel de beste manier om te starten. Ik was vebaasd wat het allemaal met je doet om weer terug in volle concentratie te zijn. Een dikke dankjwel aan Birgit, zij was mijn reddende engel waar ik me veilig bij voelde. Zij was ook de enige waar ik echt naar luisterde. 🙂👍


Ilse

Verpleegster

Lieve Birgit, bedankt om me meer inzicht te geven in mezelf via je methode van de kerntestanalyse. Het was net alsof je een spiegel voor me hield en het gaf me een absolute bevestiging van wie ik écht ben als persoon. Je geloofde in mij en je enthousiasme en drive om met mij vervolgens verschillende loopbaanpistes te onderzoeken werkten aanstekelijk. Je deed me voelen alsof ik de wereld weer aankon! Je deed me beter nadenken over wat ik echt wil in mijn leven en carrière en aan wat ik belang hecht. Nu, zoveel maanden later, heb ik een nieuwe job en voelt het alsof alles op zijn plaats valt.

Ik draag je coaching mijn hele leven en carrière mee en denk er nog heel vaak aan terug!

Hartelijk dank voor alles!


Astrid

Bedrijfsrevisor

Beste Birgit,

 

Eind 2019 heb ik bij jou loopbaangeleiding gevolgd. De inzichten die ik toen gekregen heb, zorgden ervoor dat er heel wat dingen duidelijker werden over mijn persoontje maar ook over wat ik zou willen in een verdere carrière. Het heeft even geduurd (risico’s nemen is namelijk niet één van mijn kerntalenten 😊) maar ik wou je graag laten weten dat ik ondertussen een fijne nieuwe job heb gevonden; eentje waarbij mijn kerntalenten aan bod komen maar waar ik ook de wereld een beetje kan verzachten. En ik heb me hier inderdaad niet voor moeten omscholen zoals ik vroeger wel altijd dacht. Ik werk nu in het ziekenhuis als facilitair medewerker waardoor ik mijn ervaring en kerntalenten kan gebruiken om toch een positief verschil te maken!

 

Daarom wou ik je graag nog eens hartelijk bedanken voor je hulp; zonder jou inzichten en aanmoediging had ik de stap niet of alleszins moeilijker kunnen nemen. Heel hard bedankt daarvoor!


Tinne

Facility management

Dankzij Birgits luisterend oor, de denk-oefeningen, en de 'vervelende' (maar pertinente) vragen van Birgit, leerde ik op een andere manier naar mezelf kijken. Ik begrijp nu veel beter waar ik in het verleden op vast liep en voor welke valkuilen ik in de toekomst alert moet zijn. Birgit nam me ‘bij het handje’: enerzijds hielp ze me om de dingen ‘die ik ergens wel wist’ helder te krijgen en anderzijds reikte ze totaal nieuwe inzichten aan. Birgit, heel erg bedankt!

 

Nele

Phd. Fysica 

“Ik ben blij dat ik coach Birgit Govaerts leren kennen heb tijdens haar burn-out cursus bij Samana/CM. Ik vond haar toen reeds gedreven en enthousiast, duidelijk en to the point. Dit bleek ook zo te zijn sinds ik haar individuele coaching volg en dit is nog steeds zo. Zij heeft me de nodige hulp, inzichten en kennis gegeven om te kunnen genezen en nog verder te evolueren


Ann 

Hospitality Assistant

Birgit is zeer professioneel en ze heeft het vermogen om je meteen “thuis” te laten voelen, waardoor vertrouwen gecreëerd wordt en met een open blik gekeken kan worden naar je huidige loopbaan, wat er goed en minder goed aan is. Door het op zoek gaan naar je kerntalenten helpt ze een inzicht geven in toekomstige carrière mogelijkheden. Een top ervaring. Het heeft me echt geholpen om met vertrouwen naar de toekomst te kijken.Bart

Jurist

Op voorhand leken 4 sessies mij te kort om richting te geven aan mijn toekomst op loopbaanvlak. Birgit zorgt er echter stap per stap voor dat je op het einde van de rit wel degelijk inzicht verkrijgt in de richting die je uit wil slaan. Haar test peilde feilloos naar mijn kerntalenten en dankzij haar analytische vaardigheden kwam ik tot nieuwe opvattingen over mijzelf in een werkomgeving. Dankzij haar spontaniteit voel je je onmiddellijk op je gemak wat ik erg belangrijk vond bij deze soort begeleiding. Via deze weg wil ik je nog eens hartelijk danken voor je steun!'Katrijn Rosseels

Communicatie en marketingverantwoordelijke