Organisatie

MIJN STIJL


Meer dan 20 jaar heb ik in de bedrijfswereld gewerkt zowel in commerciële, leidinggevende als dienstverlenende functies. Ik ken zeer goed de werkomgeving, die zich kenmerkt door het bepalen van doelen, het behalen van streefcijfers en het samenwerken in team- en projectwerking. Hierdoor zijn mijn coachings en trainingen realistisch en praktisch.


Confrontatie en enthousiasme kenmerken vooral mijn stijl tijdens training en coaching. Ik zal de kracht in de andere aanspreken om tot effectieve gedragsveranderingen te komen. Ik pak niet uit met grootse theorieën maar kies voor een no-nonsense aanpak gevoed door een jarenlange ervaring in de bedrijfswereld.

OP MAAT


Een training is vooral inspirerend als medewerkers zich herkennen in de verhalen en de voorbeelden. Enkel tips en tricks die haalbaar zijn in de context van de medewerker zijn écht effectief. Daarom wordt elke training op maat van je bedrijf gemaakt.


Na de detectie van de noden en behoeften van je bedrijf en je medewerkers wordt er een opleidingsplan uitgewerkt. Dit kan bestaan uit enkel een infosessie, een training of een combinatie van verschillende vormen zoals infosessie + workshop, training + individuele coaching, etc.


Alle trainingen en coachings zijn mogelijk binnen of buiten je bedrijf.

MET RESULAAT


Om de grootste effectiviteit te realiseren, focust elke training zich op werkelijke gedragsveranderingen.


Afhankelijk van het onderwerp, weet de cursist vaak al heel veel. De uitdaging ligt er echter meer in het geleerde ook toe te passen op de werkvloer.


Zo weet je bijvoorbeeld heel goed dat je best pauzes neemt, meer beweegt, minder frequent je mails bekijkt, etc. Maar doe je het ook? Of hoe vaak heb je je team al gevraagd om feedback te geven? Maar doet je team het effectief? De laatste fase,  namelijk de gedragsverandering, maakt hét verschil!